Nashville på ett annorlunda vis


Nashville är inte bara en musikstad, utan också en musikstad med en omfattande och blandad kultur. Den här listan är sammansatt av en man som har utforskat varje skrymsle och vrå av den staden.

Det doftar country om det mesta här, även om en rejäl portion av musiken är så kallad alternativ musik i gränslandet mellan country och rock. Är den en protest mot countrymusikens förfall? Så ser inte jag på det, men kanske en påminnelse om vad som står illa till med populärmusiken överlag.

Etiketter: ,

One Comment to “Nashville på ett annorlunda vis”

  1. Japp, Nashville kallar sig foer Music City – Musikstaden, inte foer Country Music City. Staden ligger ocksaa i The South – Soedern – daer musikstilen Southern Rock aer populaer med ZZ Top som fraemsta foeretraedare. Visst finns det mycket countrymusik i alla dess former haer men man kan ocksaa foervaenta sig att hoera Southern Rock-laatar eller jazz, pop eller blues paa en normal musikkvaell. Nashville aer ocksaa stolt oever sin symfoniorkester 🙂 Protest, nja, kanske mer som ett experimenterande med att taenja graenser …

%d bloggare gillar detta: