SCC-Nytt


SCC-Nytt

SCC-nytt, det låter väl som en stenciltidning som domineras av medelålders män med knallpulverpistol vid höften? Inget kunde vara mer fel. Visserligen medverkar en och annan per definition medelålders man, men stuket på tidningen är ungt och fräscht.

Det som imponerar mest är utan tvekan redaktionens förmåga att snoka reda på intressanta utgåvor på den svenska marknaden. Recensioner av amerikaner vars främsta merit är att de är just amerikaner lyser med sin frånvaro. I stället granskas de som är heta på topplistorna, samtidigt som de artister som inte har nått den ära och berömmelse de förtjänar också får sin beskärda del av uppmärksamheten.

Sen har vi det med intervjuerna. I det aktuella numret intervjuas Kris Kristofferson, Wanda Jackson och Shelby Lynne för att nämna några. I en ideellt framställd svensk tidning – behöver jag säga så mycket mer?

Ett besök på Smålands Country Clubs hemsida rekommenderas. Där kan ni bland annat läsa ett väl uppdaterat kalendarium över vad som händer på den svenska countryscenen.
Mer om svenska klubbtidningar och fanzines kommer.

Etiketter: ,
%d bloggare gillar detta: