Notiser 2011-04-16


Reba

Inte så mycket country, men väldigt mycket nostalgi som jag tror att många uppskattar: Den 11 juni är det dags för den åttonde nostalgifestivalen på Tånga Hed. Mer information på http://www.sunjay.se .

Äpplet faller inte långt från päronträdet – Jesse Keith Whitley, son till Keith Whitley och Lorrie Morgan, arbetar stenhårt på en framtid i musikbranschen och är just nu aktuell med EP:n ”Kentucky Thunder” som har producerats av James Stroud. Unge Whitley låter dock inte som sin far, han lutar mer åt sydstatsrock a la Charlie Daniels och Hank Jr.

Mer av den varan – Aubrie Sellers, äldsta dotter till Lee Ann Womack, lade stämsång när hennes mamma nyligen sjöng sin gamla hit ”I Hope You Dance” på Radio City Music Hall. Enligt samstämmiga vittnen lät det bra, så man får hoppas att hon har mer än en karriär som skådespelerska i skallen.

Blake Sheltons senaste singel ”Honey Bee” har sålt 138000 exemplar digitalt. Det är, enligt hans bolag, rekord för en manlig countrysångare.

Det var ett tag sen det hände, årsskiftet närmare bestämt, men i veckan hade Reba ett party för att fira sin senaste listetta tillika trettiofemte singel på tionde plats eller bättre på Billboards countrylista.

Etiketter: , , ,
%d bloggare gillar detta: