Notiser 2011-03-12


Äntligen! Martina McBride är på gång igen. Den lilla kvinnan med den stora rösten har spelat in arton låtar till vad som kommer att bli hennes album nummer nio, om man räknar bort samlingar och julskivor. ”Det är mitt bästa album hittills”, säger hon själv.

Stjärnorna radar upp sig för CMA Music Festival, det som tidigare hette Fan Fair. Brad Paisley, Zac Brown Band, Josh Turner, Chris Young, Sara Evans, Little Big Town är de senaste tillskotten till årets upplaga, som ska hållas 9-12 juni i centrala Nashville.
Sedan tidigare är bland andra Keith Urban, Lady Antebellum, Reba McEntire, Flatts Rascal och Blake Shelton klara. Verkar finnas något för alla.

Enligt hans låtskrivarpartner Chris DuBois fanns det från början flera verser till Brad Paisleys senaste hit ”This Is Country Music” som aldrig användes i den slutliga versionen. Med tanke på att Brad Paisley inte räds att stå upp för det han tror på, skulle det var intressant att få höra dem också.
Fast är man uppmärksam kommer det att ordna sig. Flera textrader återanvändes till andra låtar på albumet.

Av allt att döma är det ytterligare en platta med Wanda Jackson på gång. En av mina kontakter har låtit mig tjuvkika på omslaget …

Etiketter: , , , ,
%d bloggare gillar detta: