Notiser 2011-02-26


Idag hade Johnny Cash fyllt 79 år om han hade levat.

Syskonbandet The Band Perry ska visst höra till de nya och heta. Jag är i vanlig ordning skeptisk mot allt som försöker bevisas med siffror, men ska kolla upp saken. Hade jag varit i USA den första helgen i mars hade jag kunnat kolla det på Grand Ole Opry, när de delar scen med Carrie Underwood, Rodney Atkins, Terri Clark och Blake Shelton. Tufft var ordet.

Råkar ni vara i USA i detta nu så kan ni se Vince Gill på Grand Ole Opry i kväll.

Luke Bryan har skapat sig en snygg svit med listettor. Dags att kolla om han bara är en i raden av alla Springsteen-kloner eller om han har staying power.

Arrangörerna av Alan Jackson-turnén har haft den goda smaken att ta med ytterligare en akt som åtminstone är på gång i USA. Joey + Rory är namnet och de är ett äkta par som enligt uppgift är som man säger ”äkta vara” vilket kan tolkas som traditionella. De är nominerade till ”Top Vocal Duo of the Year” av ACM.

Det är nog lika svårt att förstå för henne själv som för oss som har lyssnat till henne, men Rebas karriär har faktiskt pågått i trettio år, och än ser hon inte slutet på den. ”Herren skriver mitt schema”, säger hon.

Etiketter: ,
%d bloggare gillar detta: